Project Description

Ons Roerdalen Wim van Kruchten

Wim van Kruchten

Lijst 4 – nummer 11

Ik ben 70 jaar, ben vader en opa, daar hebben mijn vrouw en ik het nog druk genoeg mee. Politiek heb ik in het verleden nooit aan meegedaan, vanwege tijdsgebrek, nu kan ik weer wat gaan betekenen voor de Roerdalenaren, wat ik ook al doe bij de huurdersbelangen wereld. Verder sport kijken en zelf wat fit houden zijn mijn fysieke bezigheden.

Waarom ik in de politiek ben gegaan: Omdat mij dit altijd geïnteresseerd heeft. Indien je er iets over wilt zeggen, je een mening of goeie ideeën/eigenschappen hebt, dan doe je mee.

Zoals ik al zei ben ik vanaf 1970 beroepsmilitair geweest bij de medische dienst, heb geen uitzendingen meegemaakt, maar wel, omdat ik sociaal medisch begeleider was, de militairen en burgers thuis bezocht. Daarnaast heb ik veel, als vrijwilliger, met de voetbalclub SVH’39 gewerkt, met name de Veteranen en het meisjes- en damesvoetbal.

Ik hoop als voorzitter van “Ons Roerdalen”, dat er veel kiezers stemmen op onze partij, die niet alleen naar het eigen dorp kijkt, maar zich ook politiek breed in de Gemeente Roerdalen wil inzetten. Kijk naar onze ideeën en doe mee. Wij doen ons best om in ons groen Roerdalen een zo veilig mogelijk en fantastisch leefklimaat te handhaven en uit te breiden.