Henk van der Linden 2018-03-06T16:06:24+00:00

Project Description

Henk van der Linden

Lijst 3 – nummer 2

Geboren en getogen in Eindhoven, maar op 35-jarige leeftijd met een jong gezin verhuisd naar Limburg. Naast werkzaam te zijn geweest in de zorg, heel actief geweest als vrijwilliger bij verschillende organisaties in met name Sint Odilienberg en ’t Reutje, nu nog in Posterholt bij Aerwinkel en bij de Stichting Duurzaam Roerdalen. Het grootste succes behaald met de Fanfare Sint Wiro, de Nederlandse Titel in de open concert afdeling.

Voor de eerste gemeentelijke samenvoeging politiek actief geworden bij Aktief Berg en in de gemeenteraad gekomen. De periode daarop wethouder geworden met als portefeuilles Sociale zaken Onderwijs en Milieu. Na de fusie met Roerdalen de portefeuilles Ruimtelijke ordening plattelandsontwikkeling en ook weer Milieu als wethouder ter hand genomen

Daarnaast ben ik actief in de politieke partij 50 plus. Dat ben ik gaan doen omdat ik het schandalig vind hoe met de pensioenen van mensen wordt omgegaan. Vanuit 50 plus zit ik in het Limburg Parlement of Provinciale Staten en daar ervaar ik welke provinciale maatregelen invloed hebben op de gemeentes dus ook op Roerdalen.

De komende raadsperiode zal ik me vooral inzetten op het gebied van de WMO, Jeugd, Ouderen en Participatie/ Arbeidsmarkt.

Ervaring en netwerken zijn elementen die ik inbreng in de gemeente politiek. Dit doe ik met veel plezier in de politieke partij Ons Roerdalen.