Marion Mommers 2018-03-06T16:05:20+00:00

Project Description

Marion Mommers

Lijst 3 – nummer 7

Mijn naam is Marion Mommers en ik woon in Herkenbosch. Door omstandigheden ben ik op dit moment niet werkzaam, maar dat betekent niet dat ik me verveel. Als vrijwilliger werk ik al 5 jaar bij Pergamijn, ik ben vrijwilliger bij de jeugdsoos en zing bij het Jockoor.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, wandel ik met de hond en breng een bezoekje aan de bioscoop. Daarnaast vind ik het heerlijk met mensen om te gaan en ben ik zeer betrokken bij het wel en wee van mijn dorp.

Mijn motto is: als je geen mening hebt, heb je ook niets te zeggen. Hierdoor ben ik geïnteresseerd geraakt in de politiek. Door mee te werken, te denken en te doen kan ik er nog meer zijn voor anderen. Misschien heb ik nog niet zo veel ervaring, maar de laatste maanden ben ik al actief geweest als raadsadviescommissielid en heb ik alle vergaderingen bezocht om me in te leren.

Ons Roerdalen spreekt mij persoonlijk aan omdat er alles in zit waar ik zelf voor sta : voor de sociale mens en voor ons mooie groen in Roerdalen.