Wim van Kruchten 2018-03-06T16:04:57+00:00

Project Description

Wim van Kruchten

Lijst 3 – nummer 9

Ik ben een 66 jarige, gepensioneerde beroepsmilitair, die zijn tijd nuttig gebruikt om in heel Limburg huurders te helpen, die huren van Wonen Limburg. Daarbij bedrijf ik een beetje politiek, maar mijn hoofddoel is met de familie bezig zijn en dan vooral met de kleinkinderen.

Waarom ik in de politiek ben gegaan: Omdat mij dit altijd geïnteresseerd heeft. Indien je er iets over wilt zeggen, je een mening of goeie ideeën/eigenschappen hebt, dan doe je mee.

Zoals ik al zei ben ik vanaf 1970 beroepsmilitair geweest bij de medische dienst, heb geen uitzendingen meegemaakt, maar wel, omdat ik sociaal medisch begeleider was, de militairen en burgers thuis bezocht. Daarnaast heb ik veel, als vrijwilliger, met de voetbalclub SVH’39 gewerkt, met name de Veteranen en het meisjes- en damesvoetbal.

Ik hoop als voorzitter van “Ons Roerdalen”, dat er veel kiezers stemmen op deze jonge partij, die niet alleen naar het eigen dorp kijkt , maar zich ook de politiek breed in de Gemeente Roerdalen wil inzetten. Kijk naar onze ideeën en doe mee, wij doen ons best om in ons groen Roerdalen een zo veilig mogelijk en fantastisch leefklimaat te handhaven en uit te breiden.