Project Description

Ons Roerdalen Ingrid Thevissen

Ingrid Thevissen

Lijst 4 – nummer 9

In mijn vrije tijd staat een ding centraal; zorgen dat mijn beker niet leeg raak! Ontspannen op vele manieren, actief en niet-actief, leven in het hier en nu. In één woord: genieten; samen met mijn gezin, familie en vrienden, van de kleine en grote dingen in het dagelijks leven. Iets kunnen betekenen voor elkaar.

Dit streef ik ook na in mijn dagelijks werk, de horeca. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik mijn steentje bijdraag aan een optimale beleving van de gast. Waar de gast centraal staat en waar je aan de wensen van de gast tegemoet komt tot in de kleinste details. Gasten gelukkig maken. Net dat stapje extra te zetten.

Deze uitgangspunten vind ik zeer belangrijk en vind ik ook terug in de werkwijze van Ons Roerdalen. Een partij die samenwerkt met steeds nieuwe mensen om de traditionele politiek in onze gemeente te doorbreken. Een fractie met vernieuwende ideeën die zich inzet voor de gemeentelijke belangen, maar ook voor de kleine belangen, het kleinste detail van de burger binnen onze gemeente. Een partij waar de burger terecht kan met zijn individuele vragen, waar de burger niet tevergeefs aanklopt. Waar geluisterd wordt en waar actief, indien mogelijk, naar een oplossing wordt gezocht. Een partij, waar onze raadsleden samen met ons als fractieleden net dat extra stapje zetten!